Privatpolitik

Træder i kraft den 08. oktober 2022.

Se tidligere versioner af vores privatlivspolitik  her.

Når du bruger Flo, betror du os intime personoplysninger. Vi tilstræber at bevare den tillid, og derfor er vores politik som virksomhed at tage forholdsregler for at sikre, at hver enkelt brugers data- og privatlivsrettigheder er beskyttet, og for at holde vores dataprocedurer gennemsigtige. 

Formålet med vores privatlivspolitik er at forklare, hvilke data vi indsamler, hvordan de bruges og deles, og hvordan du kan styre dette.

Her er en opsummering af vores privatlivspolitik, der giver et hurtigt overblik over vores dataprocedurer. Opsummeringen kan ikke erstatte læsning af politikken i sin helhed med henblik på at få vigtig information om dine personoplysninger, hvordan vi bruger dem samt dine rettigheder i forbindelse hermed. Du bør læse denne privatlivspolitik i sin helhed samt vores brugsbetingelser, men her er nogle nøglepunkter, som vi håber du finder nyttige:

Vi anbefaler, at du læser hele Privatlivspolitikken samt vores Brugsbetingelser, men her er et par nøglesætninger, vi håber du vil finde nyttige:
  • Oplysninger, der tjener et formål for dig

    Oplysninger, der tjener et formål for dig

    Når du bruger Flo, indsamler vi dine personoplysninger, og vi kan bruge dem til at forbedre brugeroplevelsen, f.eks. ved at gøre vores forudsigelser mere nøjagtige, give dig mere relevante produkttilbud og indsigter osv. I forbindelse med forskning anvender vi kun afidentificerede eller aggregerede data, som ikke kan forbindes med dig.

  • Du kan bidrage til Flo-fællesskabets vækst

    Du kan bidrage til Flo-fællesskabets vækst

    Hvis du giver samtykke dertil, kan vi bruge tekniske oplysninger om din enhed og andre oplysninger om dig (f.eks. din enheds unikke tekniske identifikator, din aldersgruppe, abonnementsstatus samt fakta om åbning af appen) i reklameøjemed for at nå ud til flere personer som dig, som vi tror kunne være interesserede i at bruge vores tjenester. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Se afsnittet "Behandling med henblik på at finde nye Flo-brugere og holde kontakt med dig" nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du kan trække dit samtykke tilbage.

  • Det er dig, der bestemmer

    Det er dig, der bestemmer

    Du kan bede om at få adgang til, ændre, rette, slette og opdatere dine personoplysninger ved at skrive til os på support@flo.health. Hvis du er iOS Flo Premium-bruger, kan du også downloade en rapport via appen med nogle af dine personoplysninger. Vær opmærksom på, at visse funktioner i appen bruger historiske data og muligvis ikke fungerer, hvis du sletter eller ændrer dine personoplysninger. 

  • Sikring af dine oplysninger

    Sikring af dine oplysninger

    Vi tager rimelige og relevante foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, tyveri, misbrug eller uautoriseret adgang.

  • Vi begrænser børns adgang til appen

    Vi begrænser børns adgang til appen

    Du skal være mindst 13 år for at bruge appen (16 år for indbyggere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") og Storbritannien ("UK")). Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år (16 år for indbyggere i EØS og UK), og vi tillader ikke personer under 13 år (16 år i EØS og UK) at bruge appen. Derudover er visse af appens funktioner begrænsede for brugere under 18 år.

  • Du kan altid tale med os

    Du kan altid tale med os

    Vi tror på en transparent og åben dialog, så vi opfordrer dig indtrængende til at kontakte vores supportteam på support@flo.health, vores databeskyttelsesansvarlige på dpo@flo.health eller sende en besked via vores dedikerede e-mail, hvis du har spørgsmål angående denne privatlivspolitik, hvordan vi indsamler eller behandler dine personoplysninger eller andre ting i forbindelse med vores privatlivsprocedurer.

Indledning

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Flo Health UK Limited ("Flo", "vi" eller "os") indsamler, opbevarer, bruger, overfører og deler personoplysninger fra vores brugere ("du" eller "dig") i forbindelse med Flo-mobilappen, Flo menstruations- og ægløsningstrackeren ("appen")* og webstedet flo.health, herunder alle produkter og tjenester relateret hertil ("webstedet") (samlet "tjenesterne"). Flo Health UK Limited er den "dataansvarlige".

*Bemærk, at appen kan være opført under et andet navn, afhængigt af hvor du befinder dig. En komplet liste over navne er tilgængelig her.

Vi forbeholder os retten til fra tid til anden at ændre denne privatlivspolitik. Hvis vi laver væsentlige ændringer, giver vi dig besked via e-mail (sendt til den e-mailadresse, du oplyste ved tilmelding), via appen eller ved at vise dig en ny version af denne privatlivspolitik. Hvis den gældende lovgivning tillader det, tilkendegiver du ved din fortsatte brug af tjenesterne efter ikrafttrædelsesdatoen for en opdateret version af privatlivspolitikken, at du accepterer ændringerne heri. I visse tilfælde får du mulighed for udtrykkeligt at acceptere ændringer af privatlivspolitikken. Hvis du ikke accepterer betingelserne i privatlivspolitikken, skal du ikke bruge tjenesterne. 

Se privatlivspolitikken på vores websted og i appen for at få de seneste opdateringer om vores databeskyttelsesprocedurer.

Vi indsamler personoplysninger fra dig på forskellige måder. Somme tider indsamler vi automatisk personoplysninger, når du interagerer med tjenesterne, og somme tider indsamler vi personoplysninger direkte fra dig. Vi kan indimellem modtage personoplysninger om dig fra andre kilder og tredjeparter.

Personoplysninger, du giver os direkte

Generelle oplysninger. Når du registrerer dig med henblik på at bruge tjenesterne, kan vi indsamle personlige oplysninger om dig såsom:

  • Navn;
  • E-mailadresse;
  • Fødselsår;
  • Password eller adgangskode;
  • Bopæl og tilknyttede placeringsoplysninger, herunder tidszone og sprog;
  • I mange tilfælde er vi i stand til at udlede dit køn fra din brug af tjenesterne.

Sundhed og velvære. Når du registrerer dig med henblik på at bruge tjenesterne, kan du vælge at give os oplysninger om sundhed og velvære såsom:

  • Vægt;
  • Kropstemperatur;
  • Datoer for menstruationscyklus;
  • Graviditetsoplysninger (hvis du vælger graviditetstilstand);
  • Diverse symptomer relateret til menstruationscyklus, graviditet og sundhed;
  • Andre oplysninger om din sundhed (herunder seksuelle aktiviteter), fysisk og mentalt velvære og relaterede aktiviteter, herunder dit privatliv.

Du kan også give os tilladelse til at oprette forbindelse til tredjepartstjenester såsom Apple HealthKit og Google Fit med henblik på at importere personoplysninger om din sundhed og dine aktiviteter til appen. Disse importerede data kan omfatte sportsaktiviteter, vægt, kalorieforbrug, puls, antal skridt eller tilbagelagt afstand samt andre data om din sundhed. Vi behandler disse oplysninger med henblik på at levere funktioner i appen som beskrevet nedenfor.  Når du vælger at få disse oplysninger importeret, underlægger du dig privatlivspolitikkerne og -procedurerne fra Google Fit og Apple HealthKit.

Personoplysninger, vi indsamler automatisk

Når du tilgår eller bruger tjenesterne, kan vi automatisk indsamle følgende oplysninger:

Enhedsinformation:

  • Enhedens model;
  • Information om styresystemet og dets version;
  • Unikke enhedsidentifikatorer (f.eks. IDFA);
  • Aktiverede tilgængelighedsfunktioner på enheden (f.eks. visningsfunktioner, lydfunktioner og andre hjælpefunktioner);
  • Information om mobiloperatør og netværk;
  • Information om enhedslagring;
  • Enhedens systemversion.

Placeringsinformation:

  • IP-adresse;
  • Tidszone;
  • Information om din mobiltjenesteudbyder.

Data om din brug af tjenesterne, herunder bl.a.:

  • Brugshyppighed;
  • Områder og funktioner i tjenesterne, som du tilgår, besøger eller bruger;
  • Interaktion med bestemte funktioner.

For at indsamle disse og andre oplysninger kan vi bruge cookies og andre sporingsteknologier. Se mere i vores Cookiepolitik.

Data fra eksterne kilder. Vi kan modtage personoplysninger om dig fra tredjeparter. For eksempel kan vi få oplysninger fra tredjeparter med henblik på at forbedre eller supplere eksisterende brugeroplysninger, herunder tilpasse og personliggøre din oplevelse, samt til statistikformål og analyse som beskrevet nedenfor.
 

Vi vil ikke indsamle og bruge dine personoplysninger uden at give dig besked om det. Afhængigt af, hvilke af tjenesternes funktioner du bruger, behandler vi dine personoplysninger på et eller flere af følgende juridiske grundlag:    

  • Dit samtykke. For eksempel på registreringsskærmen, når du giver os tilladelse til at behandle dine personoplysninger.
  • Opfyldelse af vores kontraktlige forpligtelser over for dig med henblik på at levere vores tjenester.
  • Legitim interesse. Vi kan behandle dine personoplysninger i henhold til vores interesser i at levere tjenesterne til dig, vores forretningsmæssige interesser, herunder vores interesse i at beskytte tjenesternes sikkerhed og integritet, samt bredere samfundsmæssige fordele.
  • Juridisk forpligtelse. Vi kan være forpligtede til at behandle nogle af dine personoplysninger for at overholde gældende love og bestemmelser.

Nedenfor beskriver vi de formål, for hvilke vi behandler dine personoplysninger, samt vores juridiske grundlag herfor og nogle grundlæggende eksempler:

Formål med behandlingenJuridisk grundlag for behandlingenEksempel
Understøtte appens eksisterende funktioner, herunder tilpasning af indhold og materialer, du ser, når du bruger appenSamtykke Vi træffer automatiserede beslutninger ved hjælp af dine cyklusdata for at forudsige dine fremtidige cyklusser eller ægløsning, analyserer dine data for at levere nye funktioner og tjenester og levere visse foreslåede artikler eller læsestof (f.eks. historier, sundhedsassistent og hemmelige chats)
Tilpasse udbud af produkter og tjenester samt anbefalinger til dig, herunder produkter og tilbud fra tredjeparter (med undtagelse af data fra Apple HealthKit og Google Fit)SamtykkeVi kan muligvis tilbyde dig en rabat på Flo Premium
Levere produkter og tjenester, du beder om, behandle transaktioner og sende dig relateret information, herunder bekræftelser og påmindelserKontraktVi kan ved hjælp af dine enhedsdata sende dig en påmindelse, f.eks. via push-notifikationer, om at logge din menstruation eller dine symptomer med henblik på at gøre forudsigelserne mere nøjagtige. Du kan til enhver tid deaktivere dette i dine enhedsindstillinger eller fra appen på skærmen for aktivering/deaktivering af samtykke
Fakturering, kontoadministration og andre administrative formål, hvis relevantKontraktVi kan sende dig en e-mail med din faktura, hvis relevant
Svare på dine kommentarer, spørgsmål og anmodninger og levere kundeserviceLegitim interesseVi kan behandle dit navn og din e-mailadresse for at svare på din supportanmodning eller kontakte dig om en specifik forespørgsel eller et spørgsmål, du har stillet
Sende dig tekniske notifikationer, opdateringer, sikkerhedsmeddelelser og support- og admin-meddelelserLegitim interesseVi kan sende dig en e-mailnotifikation, der indeholder en kundetilfredshedsundersøgelse. Du kan fravælge sådanne undersøgelser til enhver tid ved at kontakte os på support@flo.health
Integrere data mellem webstedet og appen i forbindelse med onboarding af brugereLegitim interesseFor eksempel: Når du tilmelder dig tjenesterne på webstedet, bruger vi en tredjepart, AppsFlyer, til at hjælpe os med at identificere dig som en eksisterende bruger, når du bruger appen
Overvåge og analysere tendenser, brug og aktiviteter i forbindelse med vores appSamtykkeVi kan analysere din browsingaktivitet i appen med henblik på at forstå, hvad du kan lide og ikke lide ved den, så vi kan forbedre din oplevelse fremover
Udelukkende oplysninger, du indvilliger i at dele: Flo-reklameformål (undtagen data fra Apple HealthKit og Google Fit)SamtykkeHvis du giver samtykke, kan vi offentliggøre din anmeldelse eller kommentar på vores websted

Behandlingsprincipper

Minimering af data og begrænsning af formål. Vi vil ikke behandle personoplysninger på en måde, der strider mod de formål, hvortil de blev indsamlet eller efterfølgende godkendt af dig, eller indsamle nogen personoplysninger, der ikke er nødvendige for de nævnte formål. Vi beder dig om separat samtykke for hvert nyt behandlingsformål.

Intet salg af personoplysninger. Vi sælger eller udlejer ikke dine personoplysninger. Vi afslører ikke dine personoplysninger undtagen som beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi kan dele dine personoplysninger med vores tjenesteudbydere udelukkende som beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi bruger ikke oplysninger, der er modtaget via din brug af HealthKit- og Google Fit-rammerne til annoncering eller lignende tjenester, og vi sælger dem ikke til annonceringsplatforme, dataformidlere eller videresælgere af information.

Det er lige meget hvilket land eller område du er fra – vi går højt op i at give dig omfattende rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger.

Hvilke rettigheder?

Rettelse af dine personoplysninger

Rettelse af dine personoplysninger

Hvis du mener, at dine personoplysninger er unøjagtige, har du ret til at kontakte os og bede os om at rette disse.

Begrænsning af behandling

Begrænsning af behandling

Du har ret til at anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses under visse omstændigheder. For eksempel har du ret til at anmode om begrænsning af dine personoplysninger, hvis du anfægter nøjagtigheden af dine personoplysninger, og vi har brug for noget tid til at verificere dette. 

Adgang til dine personoplysninger (herunder i flytbart format)

Adgang til dine personoplysninger (herunder i flytbart format)

Du har ret til at få at vide, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, til at få adgang til alle dine personoplysninger og få en kopi af disse, herunder i et struktureret og flytbart format (.json). Hvis du er iOS Flo Premium-bruger, kan du også downloade en rapport via appen med nogle af dine personoplysninger.

Sletning af dine personoplysninger

Sletning af dine personoplysninger

Du kan bede os om at slette dine personoplysninger, hvis du trækker dit samtykke om behandling tilbage, fordi du mener, at en sådan behandling er uretmæssig. Vær opmærksom på, at sletning af visse personoplysninger kan påvirke visse funktioner i tjenesterne, der benytter historiske data.

Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger

Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger

I visse tilfælde kan du gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, for eksempel hvis vi behandler dem på grundlag af legitim interesse, ved at kontakte os på support@flo.health.

Sådan udøver du dine privatlivsrettigheder

Kontakt os på support@flo.health for at udøve dine privatlivsrettigheder.

Vi behandler din anmodning inden for 30 dage efter modtagelsen. Det kan i visse tilfælde tage os op til 90 dage, for eksempel hvis det drejer sig om fuld sletning af dine personoplysninger, der er lagret i vores backup-systemer. Hvis vi har brug for mere tid, giver vi dig besked og forklarer grunden til forsinkelsen. 

Hvad ellers?

Vær opmærksom på, at hvis vi modtager en uklar anmodning, kontakter vi dig muligvis for bedre at forstå den. Vi kan også nægte at efterkomme en anmodning, der tydeligvis er ubegrundet, eller overdrevne (gentagne) anmodninger. 

I visse tilfælde kan vi også kræve, at du dokumenterer din identitet. Normalt tjekker vi, at anmodningen kommer fra den e-mailadresse, du angav, da du registrerede dig. Hvis du ikke har registreret din konto, beder vi dig muligvis om at gennemgå yderligere verificering for at sikre, at vi reagerer korrekt på anmodninger. 

I henhold til gældende lovgivning har du muligvis ret til at indgive en klage til dine lokale databeskyttelsesmyndigheder om en hvilken som helst af vores aktiviteter (bl.a. relateret til dine privatlivsrettigheder), som du mener ikke overholder den gældende lovgivning. Hvis du har bekymringer angående vores privatlivsprocedure, bedes du fortælle os det på privacy@flo.health.

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter undtagen som angivet nedenfor.

Behandling med henblik på at finde nye Flo-brugere og holde kontakt med dig

Med dit samtykke kan vi dele nogle af dine ikke-sundhedsrelaterede personoplysninger med AppsFlyer i marketing- og reklameøjemed. AppsFlyer er en mobil marketingplatform, der håndterer dine personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner. Når vi bruger AppsFlyer og dets integrerede partnere til marketing og reklame, kan vi nå ud til dig og andre som dig på diverse platforme og sprede kendskabet til Flo. Hvis vi får behov for at dele dine personoplysninger med andre platforme til dette formål, undtagen som forklaret i denne privatlivspolitik, beder vi om dit samtykke

Her er en trinvis illustration af, hvordan vi arbejder med AppsFlyer og dets integrerede partnere i marketing- og reklameøjemed:

1. Du tilmelder dig Flo, og med dit samtykke begynder vi at dele følgende personoplysninger med AppsFlyer og dets integrerede partnere i marketing- og reklameøjemed: 

a) Tekniske identifikatorer: IP-adresse (som også kan levere generelle placeringsoplysninger), brugeragent, IDFA (identifikator for annoncører), Android-id (i Android-enheder), Google Advertiser ID, kundeudstedt bruger-id og andre lignende unikke tekniske identifikatorer

b) Din aldersgruppe

c) Din abonnementsstatus

d) Fakta om åbning af appen

2. Flo sender dine personoplysninger til AppsFlyer, som analyserer dem og giver os rapporter og indsigter i, hvordan vi kan optimere vores reklamekampagner.

3. På samme tid sender AppsFlyer dine personoplysninger til nogle af sine integrerede partnere (f.eks. Pinterest, Google Ads, Apple Search Ads, FB-marketingnetværk m.fl.) med henblik på at finde dig og andre som dig på forskellige platforme, herunder sociale medier. Disse integrerede partnere analyserer dine personoplysninger og viser relevante oplysninger om Flo til personer, der potentielt er interesserede i dem, eller minder dig om at åbne appen igen, hvis du er holdt op med at bruge den for en tid siden.

4. Vi tager kontakt til dig og nye brugere med mere information om Flo, nøjagtige cyklusforudsigelser, information om, hvad din krop fortæller dig, og troværdige oplysninger om din sundhed.

Læs mere om AppsFlyer her og om dets integrerede partnere her.

5. Muligheder for fravalg. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage eller fravælge deling af dine personoplysninger med AppsFlyer i marketing- og reklameøjemed i henhold til dette underafsnit ved at redigere dine enhedsindstillinger i iOS eller Android.

Bemærk, at vi også bruger AppsFlyer til at integrere data mellem webstedet og appen i forbindelse med onboarding af brugere. Du kan ikke fravælge AppsFlyers behandling af dine personoplysninger til disse formål. 

Behandling med henblik på at køre appen

I visse situationer ansætter vi andre virksomheder til at behandle dine personoplysninger på vores vegne. Vi kalder disse virksomheder for "databehandlere". 

Databehandlere er virksomheder, der hjælper os med at køre tjenesterne, understøtte vores kommunikation med dig eller udføre andre app-relaterede aktiviteter. De kan behandle visse personoplysninger på vores vegne med henblik på at opnå de mål, der er relateret til appens funktioner og tilknyttede aktiviteter. Vi forbliver ansvarlige for enhver handling eller forsømmelse fra vores databehandleres side, og vi påtager os at indgå formelle databehandlingsaftaler med dem i det omfang, det kræves af gældende lovgivning.

Her er en liste over de primære databehandlere, vi benytter:

Type
Databehandler
Databehandlers privatlivspolitik
Indsamlede data
Formål
Infrastruktur og sikkerhed
AWS (Amazon Web Services, Inc.) 
  • Alle Personlige data
lagring af alle Personlige data, når du bruger Appen
Infrastruktur og sikkerhed
Cloudflare (Cloudflare, Inc.)
  • Alle Personlige data
sikkerhed for App'en, levering af indhold
Infrastruktur og sikkerhed
Auth0 (Auth0, Inc.)
  • E-mailadresse
  • IP-adresse
  • Navn
godkendelses- og godkendelsestjenester
E-mail kommunikation
SendGrid (SendGrid, Inc., USA)
  • E-mailadresse 
  • Individualiserede tekster
for at nå ud til dig med vores nyhedsbreve, undersøgelser og meddelelser
E-mail og kommunikation i Appen
SurveyMonkey (SurveyMonkey Inc., USA)
  • IP-adresse
  • Bruger-ID
  • Resultater af undersøgelser
at levere forskellige servicerelaterede undersøgelser 
Analyseværktøjer
Looker (Looker Data Sciences, Inc., USA)
 
  • App forbrugsdata
 
  • or at forstå, hvordan du bruger Appen, skal du interagere med bestemte funktioner, og hvad du synes bedst og dårligst om
  • for at generere statistiske rapporter
Analyseværktøjer
Amplitude (Amplitude, Inc.)
  • App forbrugsdata

for at forstå, hvordan du bruger Appen, engarerer dig med bestemte funktioner, og hvad du synes bedst og dårligst om for at generere statistiske rapporter
 
Interne funktioner
Algolia (Algolia, Inc.)
  • IP-adresse og bruger-ID
  • Indholdet af søgeanmodningen
  • Alder
  • Mål og formål med brug
  • at give dig søgefunktioner i Appen, inklusiv forslag til alle brugere
  • Nogle Personlige data er nødvendige for at øge præcisionen af søgningen
Kundesupport
Zendesk (Zendesk Inc., USA)
  • E-mailadresse
  • Indhold af e-mails
for at behandle og sortere alle e-mails modtaget fra dig
Betalinger 
Apple (Apple, Inc.)
  • Betalings- og bankoplysninger
  • Personlige identifikatorer
til at indsamle og behandle betalinger for abonnement på Appen
Betalinger 
Google (Google LLC, USA)
  • Betalings- og bankoplysninger
  • Personlige identifikatorer
til at indsamle og behandle betalinger for abonnement på Appen
Betalinger 
Stripe (Stripe, Inc., USA)
  • Betalings- og bankoplysninger
  • Personlige identifikatorer

for at indsamle og behandle betalinger for visse webtjenester
 

Hjemmeside, webtjenester
 
-
-

Når du bruger hjemmesiden og webtjenesterne, indsamler nogle tredjeparter muligvis oplysninger om dit besøg og dine aktiviteter via cookies og andre sporingsteknologier (f.eks. særlige pixel) til forskellige formål, f.eks. analyser eller forbedring af ydeevnen. Se mere om cookies og hvordan du fravælger dem i vores Cookiepolitik.
 

Googles reCAPTCHA-webstedsservice

Vi bruger reCAPTCHA-tjenesten fra Google på betalingssider på vores websted. reCAPTCHA bruges til at skelne mellem input fra mennesker og robotter. Googles reCAPTCHA-tjeneste fungerer ved at indsamle oplysninger (f.eks. IP-adresse, tidsforbrug på webstedet og de bevægelser, brugeren laver med musemarkøren) til analyse.  Google reCAPTCHA informerer derefter Flo om, at du er en person, og ikke en robot. Du kan få flere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik ved at klikke på de fremhævede links. 

Aggregerede oplysninger

Vi kan aggregere, anonymisere eller afidentificere dine personoplysninger, så de ikke på rimelig vis kan bruges til at identificere dig. Sådanne data er ikke længere personoplysninger. Vi kan dele sådanne data med vores partnere eller forskningsinstitutioner eller bruge dem til statistiske formål. For eksempel kan vi dele eller bruge den generelle alder, demografiske oplysninger og aggregeret statistik om bestemte aktiviteter eller symptomer fra de indsamlede data med henblik på at identificere mønstre på tværs af brugere i artikler, blogindlæg og videnskabelige udgivelser. Deling af sådanne data bidrager til fremskridt inden for videnskabelig forskning i kvinders sundhed. Vores juridiske grundlag for at behandle dine data til dette formål er legitim interesse.

Oplysninger, som du har postet

Appen indeholder adskillige fællesskabsområder som hemmelige chats, hvor brugere med fælles interesser kan dele information og støtte hinanden. 

Alle oplysninger (herunder personoplysninger), du deler i et fællesskabsområde eller i en onlinediskussion, er per definition åbne for Flo-fællesskabet. Du bør tænke dig godt om, før du poster personoplysninger i et offentligt forum. Dine poster kan ses af, afsløres for eller indsamles af tredjeparter og kan bruges af andre på måder, vi ikke kan styre eller forudsige, herunder til at kontakte dig til uautoriserede formål. Desuden kan det være en overtrædelse af reglerne for hemmelige chats at poste personoplysninger i hemmelige chats. Hvis du ved en fejl kommer til at poste personoplysninger i vores fællesskabsområder og gerne vil have dem fjernet, kan du kontakte os på support@flo.health.

Særlige omstændigheder

Vi kan også dele nogle af dine personoplysninger under følgende særlige omstændigheder:

  • Som reaktion på stævninger, retskendelser eller retssager i det omfang, det er tilladt og som begrænset af lovgivningen (herunder med henblik på at imødekomme nationale sikkerhedskrav eller lovhåndhævelse). 
  • Når fremlæggelse af oplysningerne er påkrævet for at bevare tjenesternes sikkerhed og integritet, eller for at beskytte en brugers eller andre personers sikkerhed, i overensstemmelse med gældende lovgivning. I sådanne tilfælde kan vi også slette nogle af dine personoplysninger (f.eks. ved at nulstille din adgangskode for at undgå uautoriseret adgang). 
  • Når den bruger, der har angivet personoplysningerne, beder om eller indvilliger i fremlæggelse af oplysningerne. 
  • I tilfælde af, at vi gennemgår en forretningsomstilling, såsom en fusion, afhændelse, erhvervelse, opløsning eller salg af alle eller en del af virksomhedens aktiver, vil dine oplysninger i de fleste tilfælde indgå som en del af de overførte aktiver.

Afhængigt af omstændighederne kan vi påberåbe os legitim interesse eller juridisk forpligtelse som retsgrundlag for ovennævnte behandlingsaktiviteter.

Anonym tilstand

Anonym tilstand gør det muligt for dig at oprette en Flo-konto, uden at din e-mailadresse, dit navn og tekniske identifikatorer knyttes til din nye anonyme konto. 

Hvis du har en eksisterende konto, overføres visse data, der ikke er personhenførbare, til din nye anonyme konto, f.eks. data om din cyklus.  Din gamle konto med personlige oplysninger, du har logget fra dine tidligere cyklusser, findes stadig, men disse oplysninger knyttes ikke til din nye anonyme konto. Du kan når som helst anmode om at få slettet din gamle konto, hvilket vi vil håndtere i overensstemmelse med det afsnit i vores privatlivspolitik, der omhandler opbevaring af dine personoplysninger. Når din gamle konto er blevet slettet, kan du ikke længere få adgang til den.

Begrænsninger: Når du vælger at oprette en konto i anonym tilstand, er der visse funktioner i Flo-appen, som du ikke længere kan bruge, da de kræver brug af personlige data for at kunne fungere. Disse kan omfatte: integration med kropsbåren elektronik, visse push-notifikationer og e-mails.

Når du opretter en konto i anonym tilstand, kan vi ikke identificere dig. Selvom vores kundeservice ikke vil kunne svare på visse konkrete eller tekniske spørgsmål, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

I lighed med alle andre digitale produkter kan det, under visse begrænsede omstændigheder, være teoretisk muligt for nogen at finde en vej udenom sikkerhedsforanstaltningerne. For eksempel kan en brugers enhed blive brugt af en tredjepart uden tilladelse. Konti i anonym tilstand adskiller alle personlige oplysninger fra gemte sundhedsdata, hvilket mindsker risikoen for sådanne tilfælde. 

Hvis du vil have flere oplysninger om Anonym tilstand, kan du læse vores svar på ofte stillede spørgsmål.

Med undtagelse af, hvad der er angivet nedenfor, opbevarer vi dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere tjenesterne til dig eller på anden måde opfylde de formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet. 

Konsekvenser af deaktivering af konto eller anmodning om sletning af personoplysninger: Du kan til enhver tid deaktivere din konto og slette dine personoplysninger ved at sende en e-mail til support@flo.health. Hvis du vælger at deaktivere din konto, vil Flo generelt slette alle dine personoplysninger, og de kan ikke gendannes, hvis du senere opretter en anden konto. 

Konsekvenser af sletning af appen eller inaktivitet: Hvis du vælger at slette appen fra din enhed, eller din konto bliver inaktiv, bevarer vi dine personoplysninger i en periode på 3 år for det tilfælde, at du beslutter at genaktivere tjenesterne eller geninstallere appen. Appen dækker forskellige perioder i brugernes livscyklus, og derfor er det i nogle tilfælde nødvendigt at bevare dine data for at sikre en problemfri oplevelse med andre app-funktioner (f.eks. at skifte til graviditetstilstand efter cyklussporing). 

Begrænsninger: Du bør være opmærksom på, at selv om vi anonymiserer eller på anden måde afidentificerer dine data, hvor det er muligt, kan vi bevare visse personoplysninger og anden information efter nedlukning eller sletning af din konto som nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

Generelle sikkerhedsforanstaltninger

  • Vi implementerer tekniske og organisationsmæssige foranstaltninger i vores bestræbelser på at beskytte personoplysninger mod tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, afsløring, modificering og ødelæggelse, under hensyntagen til beskaffenheden af de personoplysninger, som vi behandler, og risici forbundet med særlige kategorier af de personoplysninger, vi indsamler (sundhedsoplysninger). Disse foranstaltninger omfatter pseudonymisering og tokenisering af visse kategorier af personoplysninger.
  • Kryptering af dine personoplysninger under overførsel og i hvile.
  • Systematisk scanning for sikkerhedsrisici og indtrængningstest.
  • Beskyttelse af dataintegritet.
  • Organisationsmæssige og juridiske foranstaltninger. For eksempel har vores medarbejdere forskellige niveauer af adgang til dine personoplysninger. Det er kun dataadministratorer, der har adgang til dine personoplysninger, og kun til de begrænsede formål, der kræves for at kunne drive tjenesterne. Vi pålægger vores medarbejdere et strengt ansvar for enhver form for afsløring, uautoriseret adgang, modificering, ødelæggelse og misbrug af dine personoplysninger.
  • Gennemførelse af periodiske vurderinger af virkningen af databeskyttelse med henblik på at sikre, at tjenesterne fuldt ud lever op til principperne om "indbygget privatlivsbeskyttelse", "privatlivsbeskyttelse som standard" med mere. Vi forpligter os også til at gennemføre en revision af privatlivsbeskyttelsen i tilfælde af, at Flo skulle gennemgå en fusion eller overtagelse.

Vær opmærksom på, at du kan hjælpe med at holde dine oplysninger sikre ved at vælge og beskytte din adgangskode på passende vis, ikke dele din adgangskode med nogen og forhindre andre i at bruge din mobilenhed. Der findes dog ingen perfekte sikkerhedssystemer, og som sådan kan vi ikke garantere tjenesternes absolutte sikkerhed eller at dine oplysninger ikke bliver opsnappet under overførsel til os.

Sikkerhedsbrud

Hvis vi bliver opmærksomme på et brud på sikkerhedssystemerne, kan vi enten poste en notifikation eller forsøge at underrette dig via e-mail, og vi vil tage rimelige skridt for at udbedre bruddet som specificeret i gældende lovgivning og denne privatlivspolitik. Hvis vi bliver opmærksomme på et potentielt brud på sikkerheden af personlige oplysninger, vil vi i tilgift til andre handlinger nævnt i privatlivspolitikken (såsom at underrette dig i visse tilfælde) også udføre bestemte handlinger for at udbedre bruddet som relevant under omstændighederne, hvilket kan omfatte at logge dig ud af alle enheder, nulstille en adgangskode (sende en midlertidig adgangskode til dig, som du skal anvende) og udføre andre, rimeligt nødvendige aktiviteter og handlinger.

Hvis du ønsker at indberette en sikkerhedshændelse i relation til tjenesterne, kan du kontakte os på security@flo.health.

Generel aldersbegrænsning. Tjenesterne er ikke tiltænkt børn, og vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år via tjenesterne. Hvis du kender til nogen under 13 år, der bruger tjenesterne, kan du kontakte os på support@flo.health, hvorefter vi vil sørge for at slette sådanne oplysninger og (eller) slette barnets konto. 

Aldersbegrænsning for indbyggere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien. Grundet lovgivningsmæssige krav tillader vi ikke, at indbyggere under 16 år i EØS og UK bruger tjenesterne. Hvis du kender til nogen under 16 år, der bruger tjenesterne, kan du kontakte os på support@flo.health, hvorefter vi vil sørge for at slette sådanne oplysninger og (eller) slette barnets konto.

Derudover er visse af appens funktioner begrænsede for brugere under 18 år.

Vi kan kontakte dig fra tid til anden via e-mail eller andre kanaler (f.eks. pop-ups eller push-notifikationer) med henblik på at kommunikere med dig om produkter, tjenester, tilbud, kampagner, belønninger og events, der tilbydes af os og andre, og levere nyheder og information, som vi tror du vil være interesseret i. 

Muligheder for fravalg. Du kan altid fravælge at modtage e-mails ved at klikke på afmeldingslinket i e-mailen. Når du fravælger disse e-mails eller notifikationer, vil du stadig modtage vigtige servicerelaterede e-mails, der er påkrævet for din brug af tjenesterne. Du kan også fravælge at modtage pop-ups eller push-notifikationer ved at redigere indstillingerne i din enhed. Hvis gældende lovgivning kræver det, kan vi bede visse brugere om yderligere samtykke til sådan kommunikation.

Bemærk, at vi kan kontakte dig med information om produkter, tjenester, tilbud, kampagner, belønninger og events, der tilbydes af os og andre, via tredjepartsplatforme (som sociale medier). Se afsnittet "Behandling med henblik på at finde nye Flo-brugere og holde kontakt med dig" ovenfor for at få flere oplysninger om bl.a. fravalg.

Flo har hjemsted i Storbritannien ("UK"). Personoplysninger, som vi indsamler, overføres til og behandles i USA (hvor de er underlagt amerikansk lovgivning) og til andre lande (hvor de er underlagt lovgivningen i disse lande). Lovgivningen i USA og andre lande giver muligvis ikke samme beskyttelse som lovgivningen i din jurisdiktion.

Overførsel af personoplysninger uden for Den Europæiske Union, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien

Personoplysninger i Den Europæiske Union (EU), Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien (UK) er beskyttet af Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og den britiske Data Protection Act 2018, men andre lande har ikke nødvendigvis samme beskyttelsesstandard for dine personoplysninger.

Flo overfører personoplysninger fra EU, EØS og UK til USA og andre tredjelande. Ved overførsel af personoplysninger uden for EU, EØS og UK implementerer vi enten standardmæssige kontraktlige bestemmelser eller anvender Europa-Kommissionens aktuelle afgørelser om tilstrækkelig beskyttelse af personoplysninger. Kontakt support@flo.health for yderligere oplysninger.

Deltagelse i værnet om privatlivets fred

Flo er certificeret under EU's og USA's værn om privatlivets fred ("EU's værn om privatlivets fred) og Schweiz og USA's værn om privatlivets fred ("Schweiz' værn om privatlivets fred", sammen med EU's værn om privatlivets fred kaldet "værn om privatlivets fred") for overførsler af personoplysninger fra EU til USA og fra Schweiz til USA. Den 16. juli 2020 blev EU's værn om privatlivets fred erklæret ugyldigt af Den Europæiske Unions Domstol. Vi overholder fortsat principperne i værnet om privatlivets fred for personoplysninger, der er overført indtil 16. juli 2020 og har opretholdt vores certificering. Du kan se vores certificering her.  

Klager og tvistbilæggelse. Vi forpligter os til at løse klager om vores indsamling og brug af dine personoplysninger. Personer fra EU og Schweiz, der har forespørgsler eller klager angående vores politik ifm. værn om privatlivets fred, bør kontakte os først på dpo@flo.health eller via postadressen:

Flo Health UK Limited
27 Old Gloucester Street, London, WC1N 3AX, Storbritannien

Voldgift. Du kan muligvis også påberåbe dig bindende voldgift for uafgjorte klager, men inden en sådan voldgiftsbehandling indledes, skal en indbygger i et europæisk land (herunder Schweiz), der er omfattet af værnet om privatlivets fred, først: (1) kontakte os og give os mulighed for at løse problemet; (2) søge assistance fra JAMS og (3) kontakte det amerikanske handelsministerium (enten direkte eller gennem en europæisk databeskyttelsesmyndighed) og give handelsministeriet tid til at forsøge at løse problemet. Hvis en sådan indbygger påberåber sig bindende voldgift, er hver part ansvarlig for sine egne advokatsalærer. Vær opmærksom på, at i overensstemmelse med værnet om privatlivets fred må voldgiftsdommeren/-dommerne kun pålægge personspecifik, ikke-monetær, rimelig afhjælpning som nødvendigt for at afhjælpe enhver overtrædelse af principperne i værnet om privatlivets fred med hensyn til indbyggeren. Muligheden for voldgift kan ikke påberåbes, hvis personens samme påståede overtrædelse af principperne (1) tidligere har været genstand for bindende voldgift; (2) har været genstand for en endelig afgørelse i en retssag, hvor personen var en af parterne; eller (3) tidligere er blevet afgjort af parterne.

Vi er underlagt beføjelserne for undersøgelse og håndhævelse i USA's føderale handelskommission angående personoplysninger, der er overført under værnet om privatlivets fred.

Vi har yderligere forpligtet os til at henvise uafgjorte klager vedrørende værnet om privatlivets fred til JAMS, en alternativ leverandør af konfliktløsning med hjemsted i USA. Hvis du ikke modtager rettidig anerkendelse af din klage fra os, eller hvis vi ikke har reageret tilfredsstillende på din klage, kan du kontakte eller besøge https://www.jamsadr.com/submit/ for at få yderligere oplysninger eller indgive en klage. JAMS yder sine tjenester uden omkostninger for dig.

Du kan kommunikere med vores databeskyttelsesansvarlige ved at sende en e-mail til dpo@flo.health eller via kontaktoplysningerne nedenfor. 

Generelt

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer angående beskyttelse af dit privatliv, kan du kontakte os på:

Flo Health UK Limited, 27 Old Gloucester Street, London, WC1N 3AX, Storbritannien

E-mail: support@flo.health eller dpo@flo.health

Du kan også kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed. Du finder en liste over lokale databeskyttelsesmyndigheder her