Tietosuojakäytäntö

Voimassa 6. huhtikuuta 2020 alkaen

Voit tutustua Tietosuojakäytäntömme aikaisempiin versioihin tästä.

Käyttäessäsi Flo-sovellusta, jaat meille intiimejä, henkilökohtaisia tietojasi. Luottamuksesi on meille kunnia-asia, ja siksi teemmekin kaikkemme taataksemme käyttäjiemme tietojen ja yksityisyyden turvallisuuden, sekä selvittääksemme käyttäjillemme paremmin tietokäytäntöjämme. 

Tietosuojakäytäntömme päätarkoitus on selvittää mitä tietoja keräämme, miten niitä käytetään ja jaetaan ja miten voit hallita niitä.

Suosittelemme, että luet nämä Tietosuojakäytännöt sekä Käyttöehtomme läpikotaisin, mutta seuraavassa käymme läpi niiden sisällöt pääpiirteittäin:
  • Henkilötietojesi käyttö

    Henkilötietojesi käyttö

    Flo-sovellusta käyttäessäsi saatamme kerätä Henkilötietojasi ja käyttää niitä parantaaksemme sovelluksen käyttökokemusta, esimerkiksi parantamalla ennustusten tarkkuutta, mukauttamalla sinulle lähetettyjä ehdotuksia, jne. Tutkimustoimintaan käytämme vain tunnistamattomia tai aggregoituja tietoja, joita ei voida yhdistää sinuun.

  • Sinä voit auttaa Flo-yhteisöä kasvamaan

    Sinä voit auttaa Flo-yhteisöä kasvamaan

    Suostumuksellasi voimme käyttää sinuun liittyviä teknisiä tietoja (henkilökohtainen tekninen tunniste, ikäryhmä, tilauksen tila sekä tiedot sovelluksen käynnistämisestä) markkinointitarkoituksiin saavuttaaksemme useampia kaltaisiasi ihmisiä. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi näiden tietojen jakamiseen.

  • Sinä päätät

    Sinä päätät

    Sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi Henkilötietoihisi, muokata, korjata, poistaa sekä päivittää niitä lähettämällä pyyntösi sähköpostilla osoitteeseen support@flo.health. Sinulla on myös mahdollisuus ladata kaikki Flo:n sinusta keräämät tiedot ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että joidenkin syöttämiesi henkilötietojen poistaminen tai muokkaaminen voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi käyttää Sovellusta tulevaisuudessa.

  • Flo pitää huolta tiedoistasi

    Flo pitää huolta tiedoistasi

    Työnantajasi, vakuutusyhtiösi, edes sukulaisesi - kukaan heistä ei tule milloinkaan saamaan tietoonsa kirjaamiasi oireita tai Flo-sovellukseen lisäämiäsi tietoja, ellet niitä itse heille kerro. Suoritamme kaikki tarkoituksenmukaiset toimenpiteet Henkilötietojesi suojelemiseksi menetykseltä, varkaudelta, väärinkäytöltä sekä luvattomalta käytöltä.

  • Suojelemme lasten yksityisyyttä

    Suojelemme lasten yksityisyyttä

    Tästä johtuen sinun tulee olla vähintään 13-vuotias (16-vuotias EU:n alueella) käyttääksesi Flo-sovellusta. Emme kerää tarkoituksella tietoja lapsista, emmekä salli Sovelluksen käyttöä alle 13-vuotiaille (EU:n alueella alle 16-vuotiaille). Lisäksi jotkin Sovelluksen toiminnoista voivat toimia rajoitetusti alle 18-vuotiaille käyttäjille.

  • Tiedonsiirrot ovat laillisessa valvonnassa

    Tiedonsiirrot ovat laillisessa valvonnassa

    Flo noudattaa EU:n ja Yhdysvaltain Privacy Shield Framework -periaatteita sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain Privacy Shield Framework -periaatteita, jotka on määritellyt Yhdysvaltain kauppaministeriö. Olemme todistaneet kauppaministeriölle, että noudatamme Privacy Shield -periaatteita.

  • Voit olla meihin yhteydessä

    Voit olla meihin yhteydessä

    Uskomme rehelliseen ja avoimeen keskusteluun, ja kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Tukitiimiimme, Tietosuojavastaavaamme tai lähettämään meille sähköpostia mikäli sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä, siitä kuinka keräämme tai käsittelemme Henkilötietojasi, tai mistä tahansa muusta yksityisyyskäytäntöihimme liittyvästä asiasta.

Esittely

Tässä Tietosuojakäytännössä selitetään, kuinka Flo Health, Inc. (“Yritys” tai “me”) kerää, tallentaa, käyttää, siirtää ja jakaa käyttäjiensä (”sinä”) Henkilötietoja seuraavissa yhteyksissä:

  • Flo fem ® -mobiilisovellus, 
  • flo.health -verkkosivusto ("Verkkosivusto"), 
  • courses.flo.health (“Kurssit”), 
  • reg.flo.health ja siihen liittyvät palvelut (”Verkkopalvelut”)

(kaikki yhdessä, "Sovellus").

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja saatamme muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä ajoittain. Jos teemme sisältöön olennaisia muutoksia, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse (rekisteröinnin yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen), Sovelluksen kautta tai esittämällä sinulle uuden version tästä Tietosuojakäytännöstä. Jatkamalla sovelluksen käyttöä Tietosuojakäytännön päivitetyn version tultua voimaan hyväksyt muutetun Tietosuojakäytännön. Joissain tapauksissa sinun on hyväksyttävä Tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset nimenomaisesti. Katso tietosuojakäytäntöjemme uusimmat päivitykset Verkkosivustoltamme ja Sovelluksesta. Jos et hyväksy Tietosuojakäytännön ehtoja, pyydämme, ettet käytä Sovellusta. Sulje Sovellus heti, jos et hyväksy tämän Tietosuojakäytännön ehtoja.

Henkilötiedot, jotka annat meille suoraan

Yleistä tietoa. Kun rekisteröidyt Sovellukseen, voimme kerätä sinua koskevia henkilötietoja, esimerkiksi:

  • Koko nimen;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Sukupuolen;
  • Syntymäajan;
  • Salasanan tai -koodin;
  • Asuinpaikan ja siihen liittyvät sijaintitiedot;
  • Henkilötunnuksen (henkilöllisyyden todistamiseksi tietyissä tapauksissa).

Terveys ja hyvinvointi. Kun käytät Sovellusta, voit halutessasi antaa henkilökohtaisia, terveyttäsi ja hyvinvointiasi koskevia tietoja, esimerkiksi:

  • Painon;
  • Ruumiin lämpötilan;
  • Kuukautiskierron päivämäärät;
  • Erilaiset kuukautiskiertoosi ja terveyteesi liittyvät oireet;
  • Muita terveyteesi ja hyvinvointiisi sekä henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä tietoja (mukaan lukien seksuaalinen toiminta), sekä niihin liittyvät toiminnot (yhdessä ”Henkilötiedot”).

Voit myös antaa meille mahdollisuuden tuoda Sovellukseen terveyteesi ja toimintaasi liittyviä Henkilötietoja kolmansien osapuolten palveluista, kuten Apple HealthKit ja Google Fit. Edellä mainitun kaltaisia siirrettyjä Henkilötietoja voivat olla mm.: urheiluaktiviteetit, paino, kulutetut kalorit, sydämen syke, askelten määrä/kuljettu etäisyys ja muut terveyteesi liittyvät tiedot. Jotta voimme käsitellä tämän kaltaisia Henkilötietoja, pyydämme nimenomaisesti suostumustasi rekisteröitymisnäytöllä.

Henkilötiedot, joita saatamme kerätä automaattisesti

Kun avaat Sovelluksen tai käytät sitä, saatamme automaattisesti kerätä seuraavat tiedot:
Laitteen tiedot:

  • Laitteistomalli;
  • Tietoja käyttöjärjestelmästä ja sen versiosta;
  • Yksilölliset laitetunnisteet (esim. IDFA);
  • Mobiiliverkon tiedot.

Sijaintitiedot:

  • IP-osoite;
  • Aikavyöhyke;
  • Tietoja matkapuhelimesi palveluntarjoajasta.

Sovelluksen käyttöä koskevat tiedot, mukaan lukien muun muassa:

  • Käyttötiheys;
  • Käyttämäsi sovellusalueet ja -ominaisuudet;
  • Käyttötapasi yleensä;
  • Sitoutuminen tiettyihin ominaisuuksiin.

Kerätäksemme näitä tietoja saatamme myös lähettää evästeitä mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi, tai käyttää muita seurantatekniikoita. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevyllesi tai laitteen muistiin. Lue lisää Evästekäytännöstämme.

Tiedot ulkoisista lähteistä. Saatamme käyttää AppsFlyerin kaltaisia kolmannen osapuolen työkaluja kerätäksemme määritystietoja, joita hyödynnämme mukauttaaksemme ja personoidaksemme Sovelluksen käyttökokemusta. Saatamme käyttää tällaisia tietoja myös tilastollisiin tarkoituksiin ja analytiikkaan.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Saatamme käyttää Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sovelluksen analysoimiseen, suorittamiseen, ylläpitoon ja parantamiseen, uusien ominaisuuksien ja palveluiden lisäämiseen, sekä Sovelluksen nykyisien toimintojen tukemiseen

Esimerkki: Voimme käyttää Henkilökohtaisia tietojasi kuukautiskiertojesi tai ovulaatiosi ennustamiseen 

  • Sovellusta käyttäessäsi näkemäsi sisällön ja materiaalien mukauttamiseen

Esimerkki: Henkilötietojesi perusteella voimme ehdottaa sinulle tiettyjä artikkeleita luettavaksi

  • pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen, transaktioiden käsittelemiseen sekä lähettääksemme sinulle niihin liittyviä tietoja, mukaan lukien vahvistukset ja muistutukset

Esimerkki: Voimme lähettää sinulle muistutuksen kuukautisten tai oireiden kirjaamisesta ennusteiden tarkentamiseksi

  • mukauttaaksemme sinulle lähetettyjä tuote- ja palvelutarjouksia ja suosituksia, mukaan lukien kolmansien osapuolten tuotteet ja tarjoukset (lukuun ottamatta Apple HealthKitin ja Google Fitin tietoja)

Esimerkki: Voimme lähettää sinulle alennustarjouksen Flo Premiumista tai tarjouksen kurssin läpikäynnistä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen: support@flo.health

  • vahvistaaksemme henkilöllisyytesi lain niin edellyttäessä

Esimerkki: Saatamme pyytää sinua vahvistamaan ikäsi, mikäli meillä on perusteltuja epäilyjä ikäsi suhteen

  • lähettääksemme sinulle teknisiä ilmoituksia, päivityksiä, tietoturvailmoituksia sekä tuki- ja hallinnollisia viestejä

Esimerkki: Saatamme lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksen, joka sisältää asiakastyytyväisyyskyselyn

  • tarvittaessa laskutusta (laskutus), tilinhallintaa ja muita hallinnollisia tarkoituksia varten

Esimerkki: Voimme tarvittaessa lähettää sinulle sähköpostin, joka sisältää laskun

  • vastataksemme kommentteihisi, kysymyksiisi ja pyyntöihisi sekä asiakaspalvelutarkoituksessa

Esimerkki: Voimme käsitellä tietoja vastataksemme tukipyyntöösi

  • seurataksemme ja analysoidaksemme Sovellukseemme liittyviä trendejä, sen käyttöä ja toimintaa

Esimerkki: Voimme analysoida toimintaasi Sovelluksessa ymmärtääksemme mistä pidät tai et pidä voidaksemme parantaa tulevaa käyttökokemustasi 

  • pelkästään jakamista varten merkitsemiesi tietojen osalta, yrityksen myynninedistämistarkoituksiin (paitsi Apple HealthKitin ja Google Fitin tiedot)

Esimerkki: Suostumuksellasi voimme lähettää arvostelusi tai kommenttisi verkkosivustollemme

  • linkittääksemme tai yhdistääksemme tietoja, joita saamme muilta tai (ja) sinulta, jotta voimme ymmärtää tarpeitasi ja tarjota sinulle parempaa palvelua, käyttääksemme tietoja tekoälyn koulutukseen

Esimerkki: Voimme yhdistää Henkilötietosi analysointia ja tekoälykoulutusta varten tarjotaksemme sinulle tarkempia ennusteita

  • tieteellisiin ja akateemisiin tutkimustarkoituksiin 

Esimerkki: Voimme yhdistää Henkilötietosi tietoaineistoon ja analysoida niitä esimerkiksi johtavien tutkimuslaitosten kanssa tieteen kehityksen edistämiseksi 

  • muihin tarkoituksiin, jotka tuodaan esille kerätessämme Henkilötietoja tai muihin tässä Tietosuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin

Esimerkki: Otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti jos tarvitsemme Henkilötietojasi jotain muuta käyttötarkoitusta varten

Tietojenkäsittelyn periaatteet

Tietojen minimointi ja tarkoituksen rajoittaminen. Emme käsittele Henkilötietoja tavalla, joka on ristiriidassa niiden tarkoitusten kanssa, joihin ne on kerätty tai jotka olet myöhemmin valtuuttanut, emmekä kerää Henkilötietoja, joita ei tarvita mainittuihin tarkoituksiin. Pyydämme sinulta erillistä ja selkeää suostumusta kaikkiin uusiin tiedon käsittelyn tarkoituksiin. Siinä määrin kuin edellä mainittujen käyttötarkoituksien kannalta on tarpeen, teemme kaikki kohtuulliset toimet varmistaaksemme, että Henkilötiedot ovat luotettavia käyttötarkoitukseensa, täsmällisiä, täydellisiä ja ajan tasalla. Sitoudumme myös keräämään vain sellaisen määrän ja vain sellaisia Henkilötietoja, joita ehdottomasti tarvitaan mainittuihin tarkoituksiin.

Ei Henkilötietojen myyntiä. Emme koskaan myy, vuokraa tai luovuta Henkilötietojasi. Saatamme jakaa palveluntarjoajillemme vain joitakin Henkilötietojasi rajoitetusti tässä Tietosuojakäytännössä määriteltyihin tapauksiin ja tarkoituksiin. Emme myöskään käytä HealthKitin ja GoogleFitin käytöstäsi saamiamme tietoja mainostamiseen tai vastaavan kaltaisiin palveluihin, emmekä myy edellä mainittuja tietoja mainospalveluille, datanvälittäjille tai tiedon jälleenmyyjille.

Asuinmaasi tai -alueesi ei vaikuta tähän. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laajat yksityisyysoikeudet Henkilötietoihisi.

Mitkä oikeudet?

Henkilötietojen korjaaminen

Henkilötietojen korjaaminen

Jos uskot, että Henkilötietosi ovat virheellisiä, sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä korjaamaan tällaiset Henkilötiedot. 

Käsittelyn rajoitus

Käsittelyn rajoitus

Sinulla on myös oikeus pyytää Henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos kyseenalaistat Henkilötietojesi virheettömyyden ja tarvitsemme aikaa tietojen virheettömyyden varmistamiseen.

Käyttöoikeudet ja pääsy Henkilötietoihisi (myös siirrettävässä muodossa)

Käyttöoikeudet ja pääsy Henkilötietoihisi (myös siirrettävässä muodossa)

Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi Henkilötietoihisi Sovelluksen sisällä. Sinulla on oikeus pyytää tietoja siitä, mitä Henkilötietoja olemme sinusta keränneet, päästä käsiksi Henkilötietoihisi ja saada kopio niistä myös jäsennellyssä ja siirrettävässä muodossa (.json).

Henkilötietojen poistaminen

Henkilötietojen poistaminen

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan Henkilötietosi jos peruutat suostumuksesi tietojen käsittelyyn, jos uskot, että tällainen käsittely ei ole sovellettavan lain mukainen, ja joissain muissa tapauksissa. Huomaa, että joidenkin Henkilötietojen poistaminen voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi käyttää Sovellusta ja sen ominaisuuksia. 

Oikeus vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä

Oikeus vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä

Joissain tapauksissa voit vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi jos käsittelemme niitä laillisen edun pohjalta).

Automatisoituun päätöksentekoon liittyvät oikeudet:

Automatisoituun päätöksentekoon liittyvät oikeudet:

Seuranta- ja ennustustoiminto. Käytämme automatisoituja menetelmiä, jotka käsittelevät Henkilötietojasi, voidaksemme tarjota sinulle kuukautisten seurantaan liittyviä palveluita (esimerkiksi ennusteet tulevan kierron päivämääristä tai ovulaatiosta). Tällaiset automatisoidut työkalut toimivat yleensä paremmin, jos annat Flo:lle enemmän Henkilötietoja, joita voimme käsitellä ja hyödyntää tietojen tarjoamisessa. Työkalumme käsittelevät Henkilötietojasi löytääkseen tiettyjä riippuvuus- ja korrelaatiosuhteita kuukautiskierrostasi ja oireistasi ja tarjoavat sinulle näin henkilökohtaisemmin räätälöityä tietoa terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Voit kuitenkin aina ilmoittaa meille, jos tämä toimii väärin kohdallasi, jotta voimme korjata tulokset vastaavasti ja selittää miksi olet saanut tiettyjä tuloksia. Pyrimme korjaamaan tuloksia yhdessä henkilökuntamme kanssa.

Sisällön personointi. Räätälöimme Sovelluksessa näkemääsi sisältöä (esim. artikkeleita) niiden Henkilötietojen perusteella, jotka lisäät Sovellukseen. Sinulla on oikeus jättäytyä pois tällaisesta automatisoidusta päätöksenteosta. Huomaa kuitenkin, että tämä voi vaikuttaa Sovelluksen käyttökokemukseesi.

Kuinka käytät yksityisyydensuojaasi

Harjoittaaksesi näitä yksityisyydensuojaan liittyviä oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: support@flo.health

Käsittelemme pyynnöt 30 vuorokauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Joissakin tapauksissa pyynnön käsittely voi viedä jopa 90 päivää, esimerkiksi varmuuskopiojärjestelmiin tallennettujen Henkilötietojesi täydellinen poistaminen. Ilmoitamme sinulle, jos tarvitsemme enemmän aikaa pyynnön käsittelemiseen, ja ilmoitamme viivästymisen syyt. 

Mitä muuta?

Muista, että epäselvän pyynnön tapauksessa saatamme keskustella henkilön kanssa ymmärtääksemme paremmin pyynnön tarkoituksen ja sisällön. Voimme myös hylätä ilmeisen perusteettomat ja liialliset (toistuvat) pyynnöt. 

Joissakin tapauksissa saatamme myös edellyttää, että todistat henkilöllisyytesi. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että pyyntösi ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia.

Ilmoitusvaatimukset. Sitoudumme ilmoittamaan sinulle lain vaatimalla tavalla kohtuullisen ajan kuluessa, ja tietosuojaviranomaisellesi sovellettavassa laissa määritellyn määräajan kuluessa Henkilötietoihisi liittyvistä tietosuojarikkomuksista.

Tietosuojasta vastaavat viranomaiset. Sovellettavien lakien mukaisesti sinulla voi olla oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaisellesi mistä tahansa toiminnoistamme, jotka ovat mielestäsi sovellettavan lain vastaisia.

Emme jaa Henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi alla mainitulla tavalla.

Tietojenkäsittely uusien Flo-käyttäjien löytämiseksi

Edellyttäen, että saimme sinun suostumuksesi, saatamme jakaa joitain Henkilötietojasi mobiilimarkkinointialusta AppsFlyerin kanssa, joka käsittelee Henkilötietojasi ohjeidemme mukaisesti. AppsFlyeria ja sen integroituja kumppaneita hyödyntämällä voimme tavoittaa sinut ja enemmän kaltaisiasi ihmisiä levittääksemme tietoa Sovelluksestamme ja tarjotaksemme useammalle naiselle mahdollisuuden hallita terveyttään ja hyvinvointiaan. Jos meidän on jaettava Henkilötietojasi muille alustoille tätä tarkoitusta varten, lukuun ottamatta tässä määriteltyä, pyydämme siihen suostumustasi.

Voit lukea lisää AppsFlyerista tästä, ja sen integroiduista kumppaneista tästä

Edellä mainitun tavoitteen saavuttamiseksi voimme jakaa tiettyjä Henkilötietoja AppsFlyerille sekä joillekin sen integroiduista kumppaneista alla mainitun mukaisesti.

Seuraava kaavio havainnollistaa miten hyödynnämme AppsFlyeria ja sen integroituja kumppaneita:

1. Liittyessäsi Flo-sovelluksen käyttäjäksi ja salliessasi Henkilötietojesi jakamisen, rajoitetaan jaetut tiedot seuraaviin ryhmiin: 

a) Tekniset tunnisteet: IP-osoite (joka voi sisältää myös yleisen sijaintitiedon), käyttäjätunniste, IDFA (mainostajatunniste), Android ID (Android-laitteilla), Google Advertiser ID -mainostajatunniste, käyttäjäkohtainen käyttäjätunnus tai vastaava yksilöivä tekninen tunniste.

b) Ikäryhmäsi;

c) Tilauksesi tila;

d) Sovelluksen käynnistäminen.

2. Flo lähettää tietosi AppsFlyerille, joka analysoi ne ja toimittaa meille niistä koottuja raportteja, joiden avulla voimme optimoida mainoskampanjoitamme.

3. Samalla AppsFlyer lähettää tietosi joillekin sen integroiduista kumppaneista (esim. Pinterest, Google Ads, Apple Search Ads, FB-markkinointiverkosto ja muutamat muut) löytääkseen kaltaisiasi käyttäjiä muilta alustoilta, mukaan lukien sosiaalisen median verkkosivustot. Nämä integroidut yhteistyökumppanit analysoivat tietosi (ns. ”mukautettu yleisö”) ja näyttävät Sovellukseen liittyviä merkityksellisiä tietoja ihmisille, jotka voivat olla niistä kiinnostuneita, tai muistuttavat sinua Sovelluksesta jos olet lopettanut sen käytön (ns. “Lookalike-yleisö").

4. Näin sinä ja kaltaisesi uudet käyttäjät voivat kuulla lisää Flo-sovelluksesta, saada tarkkoja kuukautiskiertoennusteita, oppia lisää kehonsa antamista viesteistä sekä saada paikkansapitäviä tietoja terveydestään. Sinä voit auttaa Flo-yhteisöä kasvamaan antamalla suostumuksesi Flo-sovelluksen käyttöön.

Suostumuksen peruuttaminen. Voit peruuttaa suostumuksesi Henkilötietojesi jakamiseen tämän momentin mukaisesti milloin tahansa käyttämällä jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

  1. Ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: support@flo.health;
  2. Käyttämällä AppsFlyerin “Unohda laitteeni” -toimintoa täällä;
  3. Säätämällä iOS- tai Android-laiteasetuksiasi estääksesi IDFA:n tai Android Advertising ID:n jakamisen kolmansien osapuolten kanssa. Tällöin kukaan kolmas osapuoli ei voi käyttää Henkilötietojasi Tietosuojakäytännön tämän osan mukaisesti.

HUOMAA, ETTEMME MILLOINKAAN JAA TARKKAA IKÄÄSI TAI MUITA TERVEYTEESI LIITTYVIÄ TIETOJA APPSFLYERILLE JA SEN INTEGROIDUILLE OSAPUOLILLE.

Tietojen käsittely Sovelluksen toiminnan takaamiseksi 

Käytämme käsittelijöitä, jotka suorittavat tietyt toimenpiteet Henkilötiedoillesi puolestamme.

Käsittelijät ovat yrityksiä, jotka auttavat meitä ylläpitämään Sovellusta, tukevat viestintää kanssasi tai suorittavat muita Sovellukseen liittyviä toimintoja. He voivat käsitellä tiettyjä Henkilötietoja puolestamme Sovelluksen toimintoihin liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi. Käsittelijät toimivat ainoastaan ohjeidemme mukaisesti ja käsittelevät Henkilötietoja vain siinä määrin kuin ohjeistamme. Olemme täysin vastuussa käsittelijöidemme toimista tai laiminlyönneistä ja sitoudumme noudattamaan heidän kanssaan virallisia tietojenkäsittelysopimuksia sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa.

Tässä on luettelo tärkeimmistä käsittelijöistämme:

Menetelmä
Käsittelijä
Käsittelijän tietosuojakäytäntö
Kerätyt tiedot
Käyttötarkoitus
Infrastruktuuri ja turvallisuus
AWS (Amazon Web Services, Inc.) 
  • Kaikki Henkilötiedot
kaikkien Henkilötietojen tallennus Sovellusta käytettäessä
Infrastruktuuri ja turvallisuus
Cloudflare (Cloudflare, Inc.)
  • Kaikki Henkilötiedot 
Sovelluksen turvallisuus, sisällön toimitus
Sähköpostiviestintä
SendGrid (SendGrid, Inc.,USA)
  • Sähköpostiosoite 
  • Personoidut tekstit
uutiskirjeiden, kyselyjen ja ilmoitusten toimittaminen
Yhteydenpito sähköpostin ja Sovelluksen välityksellä
SurveyMonkey (SurveyMonkey Inc., USA)
  • IP-osoite
  • Käyttäjätunnus
  • Kyselyjen tulokset
erilaisten palveluihin liittyvien tutkimusten toimittaminen
Analyyttiset työkalut
Looker (Looker Data Sciences, Inc., USA)
  • Tunnistamattomat Sovelluksen käyttötiedot
  • ymmärtääksemme, kuinka käytät Sovellusta ja tiettyjä ominaisuuksia, sekä mistä eniten pidät tai et pidä
  • tilastollisten raporttien tuottaminen
Sisäiset toiminnot
Algolia (Algolia, Inc.)
  • IP-osoite ja käyttäjätunnus
  • Hakupyynnön sisältö
  • Ikä
  • Tavoite ja käyttötarkoitus
  • tarjotaksemme sinulle hakutoimintoja Sovelluksessa, mukaan lukien kaikille käyttäjille tarjotut hakuehdotukset
  • Jotkin Henkilötiedot ovat tarpeen haun tarkkuuden parantamiseksi
Asiakaspalvelu 
Zendesk (Zendesk Inc., USA)
  • Sähköpostiosoite
  • Sähköpostien sisältö
meille lähettämiesi sähköpostien käsittely ja lajittelu
Maksut 
Apple. Inc.
  • Maksu- ja pankkitiedot
  • Henkilökohtaiset tunnisteet
Sovelluksen tilaamiseen liittyvien maksujen kerääminen ja käsittely
Maksut 
Google
  • Maksu- ja pankkitiedot
  • Henkilökohtaiset tunnisteet
Sovelluksen tilaamiseen liittyvien maksujen kerääminen ja käsittely
Maksut 
Stripe (Stripe, Inc., USA)
  • Maksu- ja pankkitiedot
  • Henkilökohtaiset tunnisteet
Kurssien tilaamiseen liittyvien maksujen kerääminen ja käsittely
Verkkosivusto, verkkopalvelut ja kurssien seurantapalvelimet
-
-
Kun käytät verkkosivustoa, verkkopalveluita ja kursseja, jotkut kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja vierailustasi ja toiminnoistasi evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden (esim. erikoispikseleiden) avulla eri tarkoituksiin, kuten analytiikkaan tai suorituskyvyn parantamiseen. Voit lukea lisää evästeistä ja niiden estämisestä Evästekäytännöstämme

Koostetut tiedot

Voimme myös jakaa koostettuja, nimettömiä tai tunnistamattomia tietoja kumppaneidemme tai tutkimuslaitosten kanssa. Näitä tietoja ei voida kohtuudella käyttää tunnistamaan sinua. Esimerkiksi voimme jakaa mm. artikkeleissa, blogipostauksissa ja tieteellisiä julkaisuissa yleisiä ikäluokkiin liittyviä tietoja ja koostettuja tietoja tietyistä toimista tai oireista, jotka on kerätty käyttäjien toimien tunnistamiseen tarkoitetuista tiedoista. Tällaisten tietojen jakaminen edistää naisten terveyttä koskevan tieteellisen tutkimuksen etenemistä.

Erityistilanteet

Voimme myös jakaa joitain Henkilötietojasi seuraavissa erityistilanteissa: 

  • vastauksena haasteisiin, tuomioistuimen määräyksiin tai oikeudellisiin prosesseihin lain sallimissa rajoissa (mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimukset); 
  • kun tiedonanto on tarpeen Sovelluksen turvallisuuden ja eheyden ylläpitämiseksi, tai käyttäjän tai muiden henkilöiden turvallisuuden suojelemiseksi, sovellettavien lakien mukaisesti. Tällaisissa tapauksissa voimme myös poistaa osan Henkilötiedoistasi (esim. salasanan nollaaminen luvattoman käytön estämiseksi); 
  • kun tiedonanto kohdistuu käyttäjään tai sen on hyväksynyt käyttäjä, joka on syöttänyt Henkilötiedot; 
  • siinä tapauksessa, että käymme läpi liiketoiminnan muutoksen, kuten fuusion, divestoinnin, yrityskaupan, konkurssin tai koko omaisuuden tai sen osan myynnin, tietosi ovat useimmiten osa siirrettyä omaisuutta.

Lähettämäsi tiedot

Sovellus sisältää useita Salaisten keskusteluiden kaltaisia yhteisöalueita, joiden välityksellä samoista asioista kiinnostuneet käyttäjät voivat jakaa tietoja ja tukea toisiaan. 

Kaikki online-yhteisöalueella tai online-keskusteluissa jakamasi tiedot (mukaan lukien Henkilötiedot) ovat avoinna Sovellusyhteisölle. Sinun tulee ajatella tarkkaan, ennen kuin lähetät mitään Henkilötietoja millekään julkiselle keskustelupalstalle. Kolmannet osapuolet voivat nähdä tai ottaa haltuunsa lähettämiäsi asioita tai asiat voivat paljastua tai muuten päätyä kolmannen osapuolen haltuun. Edellä mainittuja asioita saatetaan käyttää tavoilla, joita emme voi hallita tai ennakoida, mukaan lukien yhteyden ottamisen sinuun valtuuttamattomassa tarkoituksessa. Lisäksi Henkilötietojesi jakaminen Salaisissa keskusteluissa voi rikkoa Salaisten keskusteluiden käyttöehtoja.

Jos epähuomiossa lähetät Henkilötietoja yhteisöalueillemme ja haluat poistaa ne, voit lähettää meille alla kuvatun sähköpostiviestin ja pyytää meitä poistamaan tiedot. 

Kun käytät Sovellusta

Säilytämme Henkilötietojasi niin kauan kuin käyttäjätilisi on aktiivinen tai sitä tarvitaan palveluiden tarjoamiseen sinulle ja vain niin kauan, kuin niiden pitäminen on tämän Tietosuojakäytännön osiossa 2 määritellyn käsittelyn tarkoitusten mukaista. Voit milloin tahansa poistaa Henkilötietosi Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kun lopetat Sovelluksen käytön

Jos päätät poistaa Sovelluksen tai deaktivoida tilisi, tai tilisi on hetken pois käytöstä, säilytämme Henkilötietojasi kohtuullisen ajan siltä varalta, että päätät aktivoida Palvelut uudelleen. Sovellus kattaa käyttäjän elinkaaren eri jaksoja; siksi tietojesi säilyttäminen on tarpeen joissakin tapauksissa varmistaaksemme sujuvan kokemuksen muissa Sovellustoiminnoissa (esim. siirtyminen raskaustilaan kierron seurannan jälkeen). 

Huomaa, että saatamme säilyttää joitakin Henkilötietoja ja muita tietoja koostetussa ja anonyymissä muodossa sen jälkeen kun käyttäjätilisi on lopetettu tai poistettu. Pidätämme oikeuden käyttää tietojasi missä tahansa koostettujen tietojen keräämisessä sen jälkeen, kun olet poistanut käyttäjätilisi. Varmistamme kuitenkin, että edellä mainittujen tietojen käyttäminen ei johda henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Pidämme hallussamme myös Henkilötietosi, joita tarvitaan laillisten velvollisuuksien seuraamiseen, ratkaisemiseen ja täytäntöön panemiseen.

Jos poistat tietoja käyttäjätililtäsi, et enää näe niitä Sovelluksessa, mutta tiedoista voi jäädä varmuuskopioita arkistopalvelimillemme kohtuullisen ajanjakson ajaksi käyttämiemme teknisten ratkaisujen takia. Koitamme kuitenkin poistaa kaikki edellä mainitun kaltaiset varmuuskopiot kohtuullisessa ajassa.

Voit pyytää meitä jakamaan tietoja Sovelluksesta muiden osapuolten kanssa. Voit antaa meille esimerkiksi luvan jakaa tietoa muille terveyssovelluksille ja palveluille, kuten Google Fit ja Apple HealthKit. Kun olet antanut meille luvan jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa, tällä kolmannella osapuolella on oma Tietosuojakäytäntönsä, emmekä me hallitse, miten kolmas osapuoli käyttää tai käsittelee tietoa. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen jakamisesta edellä mainitun kaltaisen kolmannen osapuolen kanssa Sovelluksesi asetuksissa.

Suoritamme kohtuullisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että tällaiset kolmannet osapuolet noudattavat kaikkia sovellettavia lakeja, jotka saattavat koskea Henkilötietojesi käsittelyä.

Yleiset suojatoimet

Suoritamme kaikki kohtuulliset ja asiaankuuluvat toimenpiteet suojataksemme kaikkia kerättyjä Henkilötietoja katoamiselta, varkaudelta, väärinkäytöltä ja luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, muutoksilta ja tuhoutumiselta, ottaen huomioon käsittelemiemme Henkilötietojen luonteen ja riskit, jotka liittyvät keräämiimme erityisten aihealueiden Henkilötietoihin (terveyttä koskevat tiedot). Käytämme mm. seuraavia tietosuojamenetelmiä suojataksemme Henkilötietojasi:

  • Henkilötietojesi tiettyjen luokkien pseudonymisointi ja tokenisointi;
  • Henkilötietojesi salaus siirrossa ja levossa;
  • Systeemisen haavoittuvuuden skannaus ja tunkeutumisen testaus;
  • Tietojen eheyden suojaaminen;
  • Organisatoriset ja oikeudelliset toimenpiteet. Esimerkiksi työntekijöillämme on eri tasojen pääsyoikeudet Henkilötietoihisi, ja vain tiedonhallinnasta vastuussa olevilla työntekijöillä on pääsyoikeus Henkilötietoihisi ja silloinkin ainoastaan rajoitettuihin käyttötarkoituksiin, joita tarvitaan Sovelluksen toimintaan. Työntekijöillämme on tiukka vastuuvelvollisuus Henkilökohtaisten tietojen paljastamiseen, luvattomaan pääsyyn ja käyttämiseen, muuttamiseen, tuhoutumiseen ja väärinkäyttöön liittyen.
  • Määräaikaisten tietosuojavaikutusten arviointien suorittaminen sen varmistamiseksi, että Sovellus seuraa täysin "sisäänrakennetun yksityisyyden suojan" ja "oletusarvoisen yksityisyyden suojan" ("privacy by design" ja "privacy by default") -periaatteita sekä muita. Sitoudumme myös suorittamaan tietosuojatarkastuksen Yhtiön fuusioinnin tai yritysoston tapauksessa.

Huomaa, että voit auttaa pitämään tietosi turvassa valitsemalla ja suojaamalla salasanojasi asianmukaisesti, olemalla jakamatta salasanaasi ja estämällä muita käyttämästä mobiililaitettasi. Ymmärräthän, että mikään turvajärjestelmä ei ole täydellinen, ja se takia emme voi taata Sovelluksen täydellistä turvallisuutta, tai että tietojasi ei voitaisi siepata, kun niitä siirretään meille. 

Tietosuojaloukkaukset

Jos saamme tietää tietoturvajärjestelmien rikkomuksista, voimme joko lähettää ilmoituksen tai yrittää ilmoittaa sinulle asiasta sähköpostitse, ja yritämme kohtuullisin keinoin korjata tietomurron sovellettavan lainsäädännön mukaisesti sekä tässä Tietosuojakäytännössä määritetyllä tavalla. Jos saamme tietää mahdollisesta Henkilötietojen tietosuojaloukkauksesta, ryhdymme yhdessä muiden Tietosuojakäytännön Osiossa 3 mainittujen toimien (kuten ilmoituksemme sinulle tietyissä tapauksissa) lisäksi myös erityisiin toimiin tietosuojaloukkauksen korjaamiseksi, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, käyttäjän uloskirjaaminen kaikilta laitteilta, salasanan palautus (käyttäjälle lähetetään väliaikainen salasana) sekä muihin kohtuudella tarpeellisiin toimenpiteisiin.

Jos haluat ilmoittaa Sovellukseen liittyvästä tietoturvatapauksesta, ota meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen: security@flo.health.

Yleinen ikärajoitus. Olemme sitoutuneet lasten tietoturvan suojaamiseen. Sovellusta ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tarkoituksellisesti kerää tietoja alle 13-vuotiaista lapsista. Sovellus ei kerää Henkilötietoja kenestäkään henkilöstä, jonka Yhtiö tietää olevan alle 13-vuotias. Jos tiedät jonkun alle 13-vuotiaan käyttävän Sovellusta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteen support@flo.health kautta ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin edellä mainitun kaltaisten tietojen poistamiseksi ja (tai) poistamme hänen käyttäjätilinsä. 

Ikärajoitus Euroopan unionin alueella asuville. Lakisääteisten vaatimusten vuoksi sinun on oltava vähintään 16-vuotias käyttääksesi Sovellusta. Alle 16-vuotiaat Euroopan unionin alueella asuvat henkilöt eivät voi käyttää Sovellusta. Jos tiedät jonkun alle 16-vuotiaan käyttävän Sovellusta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteen support@flo.health kautta ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin edellä mainitun kaltaisten tietojen poistamiseksi ja (tai) poistamme hänen käyttäjätilinsä.

Voimme ottaa sinuun yhteyttä ajoittain sähköpostitse tai muilla tavoin viestiäksemme kanssasi meidän ja muiden tahojen tarjoamista tuotteista, palveluista, tarjouksista, kampanjoista, palkkioista ja tapahtumista, sekä tarjotaksemme sinulle uutisia ja tietoa, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit aina kieltäytyä sähköpostien vastaanottamisesta lopettamalla tilauksen painamalla sähköpostiviestissä olevaa "Lopeta tilaus" ("Unsubsribe") -linkkiä. Näistä sähköpostiviesteistä kieltäytyminen ei kuitenkaan estä tärkeiden palveluun liittyvien Sovelluksen käyttämiseen tarpeellisten sähköpostien lähettämistä. Jos sovellettavissa laeissa niin määrätään, joidenkin maiden asukkaille voidaan soveltaa tiettyjä poikkeuksia sähköpostiviestintämme aktiivisen hyväksymisen suhteen. Saatamme pyytää kyseisiä käyttäjiä antamaan suostumuksensa yhteydenpitoon heidän rekisteröityessään tai erikseen.

Yleistä

Yhtiön päätoimisto sijaitsee Yhdysvalloissa ja keräämiimme Henkilötietoihin sovelletaan Yhdysvaltain lakia. Huomaa, että Yhdysvaltain laki ja muiden maiden lait eivät välttämättä tarjoa samanlaista suojaa kuin oman lainkäyttöalueesi lait.

Lisäksi hyväksyt, että kerätyt Henkilötiedot saatetaan tallentaa ja käsitellä Kanadassa ja Yhdysvalloissa, jossa Yhtiö vuokraa palvelimia, tai missä tahansa muussa maassa, jossa Yhtiö tai sen yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt tai toimijat pitävät toimipistettä. Käyttämällä Sovellusta hyväksyt kaikki edellä mainitun kaltaiset Henkilötietojen siirrot maasi ulkopuolella ja ulkopuolelle.

Euroopan unionin ja Sveitsin asukkaat 

Olethan tietoinen, että voimme siirtää Henkilötietojasi Yhdysvaltoihin, jossa tietosuojan ei katsota olevan sovellettavan tietosuojalain mukaisesti riittävä.

Noudatamme kuitenkin Yhdysvaltain kauppaministeriön asettamaa EU:n ja Yhdysvaltain välisiä Privacy Shield Framework -periaatteita sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välisiä Privacy Shield Framework -periaatteita EU:sta ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilökohtaisten tietojen keräämisessä, käyttämisessä ja säilyttämisessä. Olemme todistaneet kauppaministeriölle, että noudatamme Privacy Shield -periaatteita. Jos tämän Tietosuojakäytännön ja Privacy Shield -periaatteiden ("Periaatteet") välillä on poikkeavuuksia, tapauksessa sovelletaan Privacy Shield -periaatteita. Voit lukea lisää Privacy Shield -ohjelmasta ja tutustua sertifiointiimme osoitteessa privacyshield.gov.

Valitukset ja kiistojen ratkaiseminen. Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti sitoudumme ratkaisemaan valitukset Henkilötietojesi keräämisestä ja käyttämisestä. EU:n ja Sveitsin asukkaiden, joilla on kysymyksiä tai valituksia Privacy Shield -käytäntöömme liittyen, tulee ensisijaisesti ottaa meihin yhteyttä osoitteen dpo@flo.health kautta tai postiosoitteeseen:

Flo Health Inc.

541 Jefferson Ave Ste 100, Redwood City, CA 94063-1700

Olemme lisäksi sitoutuneet siirtämään selvittämättömät Privacy Shield -valitukset JAMSin käsiteltäväksi. JAMS on Yhdysvalloissa sijaitseva vaihtoehtoinen sovittelujen tarjoaja. Jos et saanut ajoissa kuittausta siitä, että olemme saaneet valituksesi, tai jos vastauksemme valitukseesi ei ollut tyydyttävä, ota yhteys tai napsauta seuraavaa linkkiä saadaksesi lisätietoja tai lähettääksesi valitus. JAMSin palvelut tarjotaan sinulle ilmaiseksi.

Sovittelu. Saatat myös pystyä nostamaan sitovan välimiesmenettelyn ratkaisematta jääneistä valituksista, mutta ennen tällaisen välimiesmenettelyn aloittamista Privacy Shield -ohjelmaan osallistuvan Euroopan maan (mukaan lukien Sveitsin) asukkaan on ensin: (1) otettava meihin yhteyttä ja annettava meille mahdollisuus ratkaista ongelma; (2) haettava apua JAMS-organisaatiolta; ja (3) otettava yhteyttä Yhdysvaltain kauppaministeriöön (joko suoraan tai Euroopan tietosuojaviranomaisen kautta) ja annettava kauppaministeriölle aikaa yrittää ratkaista ongelma. Jos edellä mainitun kaltainen asukas vetoaa sitovan välimiesmenettelyn aloittamiseen, kukin osapuoli on itse vastuussa omista asianajokuluistaan. Huomaa, että Privacy Shieldin mukaisesti välimies (tai välimiehet) voi määrätä vain yksilökohtaisen, ei-rahallisen, oikeudenmukaisen ja tasapuolisen korvauksen, joka tarvitaan minkä tahansa Privacy Shield -periaatteen rikkomuksen korvaamiseen asiakkaan suhteen. Välimiesmenettelyä ei voi pyytää, jos yksilön valituksen aiheena oleva Periaatteiden rikkomus (1) on ollut aikaisemmin sitovassa välimiesmenettelyssä; (2) on ollut lopullisen tuomion kohteena tuomioistuimen käsittelyssä, jossa yksilö oli osapuolena; tai (3) on jo aikaisemmin osapuolten ratkaisema.

Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission täytäntöönpano. Se, että noudatamme Privacy Shieldin ehtoja, on Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission (FTC) tutkinnallisen ja täytäntöönpanovallan alaista ja niistä riippuvaa.

Henkilötietojen edelleensiirto. Tiedon edelleensiirroissa meillä on vastuu vastaanottamiemme Henkilötietojen käsittelystä Privacy Shieldin alaisesti. Olemme vastuuvelvollisia Toimintaperiaatteiden mukaisesti, jos toimitsijamme käsittelee edellä mainitun kaltaisia Henkilötietoja tavalla, joka ei ole Toimintaperiaatteiden ja sovellettavien lakien mukainen, ellemme pysty todistamaan, ettemme ole vastuussa tapahtuneesta vahingosta. Mahdollisia siirtoja varten sitoudumme noudattamaan virallista sopimusta meidän puolestamme toimivan vastaanottajan tai prosessorin kanssa.

Jos vastaanotamme Henkilötietoja Privacy Shield -käytäntömme mukaisesti ja siirrämme ne sitten kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle, joka toimii edustajana meidän puolestamme, meillä on tietyt Privacy Shieldin mukaiset vastuut, jos sekä (i) edustajat käsittelevät Henkilötietoja tavalla, joka on ristiriidassa Privacy Shield -käytäntömme kanssa, että (ii) olemme vastuussa tapahtuneesta vahingosta.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: dpo@flo.health tai käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Yleistä 

Jos sinulla on yksityisyyttäsi koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Flo Health, Inc., 541 Jefferson Ave Ste 100, Redwood City, CA 94063-1700

Sähköposti: support@flo.health tai dpo@flo.health

EU:n asukkaat

Voitte ottaa yhteyttä EU-edustajaamme:

DPOEU LTD, Office 902, Oval, Krinou 3, Ayios Athanasios, 4103, Limassol, Kypros

Sähköposti: info@dpoeu.eu